Skylander Giants: De nieuwe rage onder kinderen
Cadeautjes / 17/12/2014

Geen idee wat Skylander Giants zijn? Vraag het maar eens aan je zoon of dochter en grote kans dat zij wel weten waar we het dan over hebben. Skylander Giants is de nieuwe rage onder kinderen. Het zijn bekroonde computerspellen waarin speelgoed tot leven komt. Er is inmiddels al een hele reeks Skylander games. Bij de Skylander Giants games kunnen je kinderen schurken verslaan, vangen of vrijlaten en is het de bedoeling dat je het avontuur tot een goed einde brengt met behulp van speelgoedaccessoires. Wat heb je nodig voor de Skylander Games? Met het Skylander Starterspakket en de juiste spelcomputer kunnen je kinderen meteen beginnen. Voor het nieuwste spel uit de serie, namelijk Skylander Trap Team, bevat het starterspakket het volgende: • Het spel, dat verkrijgbaar is voor PlayStation®3, PlayStation®4, Xbox 360®, Xbox One®, Nintendo Wii™, Wii U™, Nintendo 3DS™ en de meeste tablets. • De Traptanium PortalTM, waarmee je speelgoed naar de game wordt geteleporteerd, zodat je ermee kunt spelen. • Twee kristalvallen. • Twee Trap Masters. • Twee verzamelkaarten. • Twee stickervellen met geheime codes, zodat je de Skylanders kunt ontgrendelen voor mobiele telefoons en tablets. • Een poster. Waarom is Skylander Giants zo’n rage? Het slimme…

Verras je moeder: een aantal originele ideeën op een rij!
Cadeautjes / 22/05/2014

Op 11 mei was het Moederdag. Alle moeders van Nederland staan jaarlijks op deze dag in de schijnwerpers. Moederdag is de uitgelezen kans om je moeder eens te geven waar zij recht op heeft: erkenning! … en waarschijnlijk een klein cadeautje! Maar is het niet zo dat jij je moeder veel vaker wil verrassen? Dat kan! Wil jij origineel uit de hoek komen en kun je hierbij wel wat tips gebruiken? Hieronder een overzicht van originele, spontane geschenken voor je moeder!

Dé nieuwe rage: de Space Scooter
Cadeautjes / 07/05/2013

Ieder decennium heeft weer zijn eigen soort skateboards. Het skateboard zelf dateert alweer uit de jaren ’60 en is ook nu nog erg populair. Maar inmiddels hebben we ook longboards, waveboards en sinds kort ook de space scooter.

Aparte babykleding
Cadeautjes / 11/02/2013

Iedereen vindt het leuk om babykleertjes te kopen, of het nu voor je eigen kind is of voor dat van iemand anders. Maar soms wil je iets dat net even anders is dan anders. Bijvoorbeeld als origineel cadeau voor die altijd zo creatieve of hippe moeder, of voor je eigen baby, om er extra mee te kunnen pronken. Ik geef je in dit artikel wat voorbeelden, die je eventueel meteen online kunt bestellen.

Parfums voor kinderen
Cadeautjes / 13/07/2012

Kinderen vinden het vaak leuk om zich te verkleden als volwassenen. De schoenen van mamma, de stropdas van pappa, de lippenstift van mamma en zo verder. Om je dochter nu al make-up te geven is een beetje overdreven, maar met een speciaal parfum voor kinderen maak je haar waarschijnlijk erg blij. Of misschien vind je het zelf leuk om je baby of kind een lekker luchtje op te doen voor speciale gelegenheden. Voor beide redenen bestaan er luchtjes op de markt! In dit artikel een paar voorbeelden.

Skelter cadeau
Cadeautjes / 08/07/2012

Je neefje, zoon, kleinzoon is jarig, of je zoekt stoer jongensspeelgoed voor op de peuterspeelzaal, allemaal goede redenen om een skelter aan te schaffen. Ook veel meiden trouwens, vinden een skelter erg leuk. We hebben een aantal modellen opgezocht in het assortiment van de grootste skelterverhandelaar van Nederland.