Tuinieren met kinderen
Kinderkamer / 14/09/2017

Tuinieren is een rustgevende hobby die je vooral leert hoe je het geduld op moet brengen resultaten te boeken. Dit is een eigenschap die vooral kinderen soms niet beheersen. Tuinieren met kinderen is daarom een aanrader. Ze leren dat ze even geduldig moeten wachten tot er wat gebeurt, dat wie zaait kan oogsten en verantwoordelijkheid te dragen voor de planten in de tuin. Tuinieren is als het ware een hele serie levenslessen!

Coole Star Wars kinderkamer
Kinderkamer / 14/09/2017

Star Wars is al sinds de jaren ’70 voor veel mensen een ware hype. Hoewel er ook legio mensen zijn die niks snappen van de lichtzwaarden, de vriendelijke monsters, de slijmerige aliens en de ruimteschepen. Een echte fan heeft daar geen boodschap aan, die geeft zijn passie natuurlijk graag door aan zijn kinderen. En dat kan al op jonge leeftijd. Bijvoorbeeld door ze een coole Star Wars kinderkamer te geven!

3 Manieren om je Kinderkamer te Personaliseren
Kinderkamer / 31/07/2017

Een kinderkamer inrichten is leuk maar kan ook een flinke uitdaging zijn. Je wilt iets unieks wat bij de persoonlijkheid van jouw zoon of dochter past. Op een vrij simpele manier kun je een mooie kamer maken die speels, uniek en helemaal naar wens van jouw kind is. Wij hebben een paar tips ter inspiratie.

7 praktische tips voor het inrichten van een kinderkamer
Kinderkamer / 26/01/2017

Als we een kinderkamer inrichten hebben we vaak wilde plannen. Een bed, een kast, een bureau, een fauteuil, het liefst zetten we de kamer zo vol mogelijk. Maar is je kind gebaat bij zo veel meubelen en daarnaast bij het opdringen van jouw smaak? Waar heeft een kind nou echt gebrek aan, in zijn nieuwe kinderkamer? We geven je zeven tips die praktisch zijn en voor iedereen op zijn eigen manier in te vullen. Een kind heeft speelruimte nodig We zijn geneigd een kamer zo vol mogelijk te zetten. Dit moeten we voor een kinderkamer niet doen. Een kind speelt namelijk graag op zijn kamer. En kinderen hebben om te spelen het liefst een paar vierkante meter grondruimte nodig. Lekker de blokken omkeren en bouwen of een weg maken voor al je autootjes. Een bed en een kast is meestal genoeg. Een bureau heeft je kind pas nodig als hij al lang niet meer op de grond speelt. Natuurlijk vind je het gezelliger als je kind beneden in de woonkamer speelt, maar soms heeft hij even behoefte aan privacy, hoe jong je kind ook is. Snel van smaak veranderen met kleine details Als je de kinderkamer rustig houdt, kun je…

Loomen: de nieuwe rage
Kinderkamer / 10/09/2014

Je moet de afgelopen tijd onder een steen hebben geleefd om er niet van gehoord te hebben: loomen. Kinderen zijn verzot op deze nieuwe rage waarbij ze met elastiekjes de ene na de andere creatie maken. Grote kans dat jouw kinderen je zullen vragen: “Wil je een Fun Loom bestellen?”. Maar wat houdt dat loomen eigenlijk precies in? En is het een beetje verantwoord speelgoed?

Vrolijke kinderlampen
Kinderkamer / 12/04/2013

In tijden van crisis het niet voor iedereen mogelijk om een kinderkamer volledig (op)nieuw in te richten. Dit betekent niet dat je je kind(eren) in een saaie kamer hoeft te laten slapen. Met wat leuke accessoires heb je zo die vrolijke sfeer die bij een kinderkamer past. Een leuke hanglamp of wandlamp voor kinderen doet wonderen!