7 praktische tips voor het inrichten van een kinderkamer
Kinderkamer / 26/01/2017

Als we een kinderkamer inrichten hebben we vaak wilde plannen. Een bed, een kast, een bureau, een fauteuil, het liefst zetten we de kamer zo vol mogelijk. Maar is je kind gebaat bij zo veel meubelen en daarnaast bij het opdringen van jouw smaak? Waar heeft een kind nou echt gebrek aan, in zijn nieuwe kinderkamer? We geven je zeven tips die praktisch zijn en voor iedereen op zijn eigen manier in te vullen. Een kind heeft speelruimte nodig We zijn geneigd een kamer zo vol mogelijk te zetten. Dit moeten we voor een kinderkamer niet doen. Een kind speelt namelijk graag op zijn kamer. En kinderen hebben om te spelen het liefst een paar vierkante meter grondruimte nodig. Lekker de blokken omkeren en bouwen of een weg maken voor al je autootjes. Een bed en een kast is meestal genoeg. Een bureau heeft je kind pas nodig als hij al lang niet meer op de grond speelt. Natuurlijk vind je het gezelliger als je kind beneden in de woonkamer speelt, maar soms heeft hij even behoefte aan privacy, hoe jong je kind ook is. Snel van smaak veranderen met kleine details Als je de kinderkamer rustig houdt, kun je…

Loomen: de nieuwe rage
Kinderkamer / 10/09/2014

Je moet de afgelopen tijd onder een steen hebben geleefd om er niet van gehoord te hebben: loomen. Kinderen zijn verzot op deze nieuwe rage waarbij ze met elastiekjes de ene na de andere creatie maken. Grote kans dat jouw kinderen je zullen vragen: “Wil je een Fun Loom bestellen?”. Maar wat houdt dat loomen eigenlijk precies in? En is het een beetje verantwoord speelgoed?

Vrolijke kinderlampen
Kinderkamer / 12/04/2013

In tijden van crisis het niet voor iedereen mogelijk om een kinderkamer volledig (op)nieuw in te richten. Dit betekent niet dat je je kind(eren) in een saaie kamer hoeft te laten slapen. Met wat leuke accessoires heb je zo die vrolijke sfeer die bij een kinderkamer past. Een leuke hanglamp of wandlamp voor kinderen doet wonderen!

Bedden voor prinsessen en stoere jongens
Kinderkamer / 28/01/2013

Het is belangrijk dat je kind zich prettig voelt in zijn bed. Het zorgt ervoor dat hij beter zal slapen en zorgt er indirect dus ook voor dat jij een betere nachtrust krijgt. Daarnaast zal hij het minder erg vinden om naar bed te gaan, wat een hoop gemekker voorkomt. In dit artikel inspiratie voor bedden voor je kind.

Kinderkamer inrichten
Kinderkamer / 30/06/2012

Bij de 9 straatjes online vind je behalve heel veel leuke kleren, asseccoires en woonartikelen voor jezelf ook heel veel leuke dingen voor baby’s en kinderen. We delen een paar leuke voorbeelden met jullie!