Lange Autoritten met Kinderen
Vakantie met kinderen / 21/07/2014

Reizen met kinderen kan vermoeiend zijn. Ga er vanuit dat de rit echter nog veel vermoeiender is voor je kinderen. Dit komt doordat kinderen veel meer in het nu leven en minder idee hebben voor tijd en afstand. Een rit van een paar uur lijkt voor hen wel de hele dag te duren, gevoelsmatig komt er maar geen einde aan. In dit artikel daarom wat tips om het voor de kinderen (en daarmee voor jou) wat aangenamer te houden in de auto. Neem Vaak Genoeg een Pauze Sowieso is het voor de chauffeur verstandig om minstens iedere drie uur even te pauzeren. Maar met jonge kinderen is het bijna een noodzaak, zeker als er op een dag wel een uur of 10 gereden wordt. En dan heb ik het niet over de noodzakelijke plaspauzes aan de kant van de weg. Dan heb ik het over pauzes van minimaal 20 minuten. Zo kun je een keer ergens wat gaan drinken, ergens gaan lunchen of picknicken of eens ergens een speeltuintje bezoeken. Hoewel het zo wat langer duurt voordat je op de plaats van bestemming bent zullen je kinderen waarschijnlijk meer te genieten zijn in de auto, wat de reis uiteindelijk alleen…

Zomers vermaak voor kinderen
Vakantie met kinderen / 26/07/2012

Heel schoolgaand Nederland heeft inmiddels vakantie. Heb je kinderen, dan is de kans groot dat je deze periode ook vakantie hebt. Misschien ga je op vakantie, maar misschien zit dat er dit jaar niet in en blijf je deze zomer in eigen land. Dan kun je vast wat tips gebruiken om de kinderen te vermaken en zelf ook nog een beetje van je vakantie te kunnen genieten.

Kampeerspullen voor kinderen
Vakantie met kinderen / 26/06/2012

Leuk, kamperen. Misschien nog maar een week voordat je weer op vakantie kan, misschien nog een maandje of wat, in ieder geval komt de vakantie weer aardig dichtbij. Is het de eerste keer dat je met kinderen op vakantie gaat, dan moet er vast nog een hoop kampeerartikelen aangeschaft worden. Heb je hier al aan gedacht?