Vrolijke kinderlampen

12/04/2013

Verlichting voor kinderenIn tijden van crisis het niet voor iedereen mogelijk om een kinderkamer volledig (op)nieuw in te richten. Dit betekent niet dat je je kind(eren) in een saaie kamer hoeft te laten slapen. Met wat leuke accessoires heb je zo die vrolijke sfeer die bij een kinderkamer past. Een leuke hanglamp of wandlamp voor kinderen doet wonderen!

Beestachtige hanglampen

kinderlamp zebraBij D-signverlichting zijn er heel veel erg leuke kinderlampen verkrijgbaar. De leukste vind ik persoonlijk de hanglampen in de vorm van dierenkoppen. Behalve de zebralamp te zien op de afbeelding hiernaast hebben ze ook een hanglamp in de vorm van een aap en een giraf. Behalve hanglampen voor kinderen hebben ze trouwens ook hele mooie hanglampen voor uw eigen (slaap)kamer.

Mobiellampen voor de kleintjes

mobiellampVooral voor de allerkleinsten is een hanglamp in de vorm van een mobiel erg leuk. De lamp is niet te fel, zodat je baby of peuter prima naar de vlindertjes, vliegtuigjes of wat er dan ook aan de lamp hangt kan kijken. Je moet dan uiteraard wel een lamp van maximaal 40 Watt bestellen! Voor meer Watt zijn deze lampen sowieso niet gemaakt.

Tafellampen voor tieners

Tafellamp SnakeDe tafellampen voor kinderen verkrijgbaar bij D-signverlichting zien er erg grappig uit. Ook deze lampen zijn verkrijgbaar in model zebra, giraf en aap, maar daarnaast ook in de voorm zoals te zien op de afbeelding hiernaast. Er mogen alleen lampen in van maximaal 10 Watt, dus als enige lamp geeft hij wellicht wat te weinig licht. Wel prima om een spannend boek bij te lezen!

Deel mee!Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

No Comments

Comments are closed.